De nieuwe Seat Ibiza

Gemaakt om jou te bewegen, fysiek en mentaal. De nieuwe SEAT Ibiza is de vrijheid die je kiest, om te zijn, om te bewegen. Standaard een avontuurlijk karakter, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Design

De nieuwe SEAT Ibiza werd ontworpen voor stedelijke avonturen. Hij heeft alles wat je nodig hebt om je door de stad te bewegen. Zoals een aerodynamisch profiel, om sneller en verder te gaan met minder brandstof. En meer veiligheid en stabiliteit voor extra zelfvertrouwen. Waar zullen we eens naartoe rijden?

Technologie

Wacht niet langer. Alles is nu al beschikbaar. Je nieuwe SEAT Ibiza met 8”-glasdisplay (optioneel) is standaard uitgerust met de allernieuwste SEAT-technologie om je te helpen naadloos door de stad (en het leven) te navigeren. Laat maar komen.

Veiligheid

Relax. De nieuwe SEAT Ibiza werd ontworpen om jou en je geliefden veilig en wel ter bestemming te brengen. Met een gerust gemoed kun je de details vergeten en je op het geheel focussen. Zoals op de fun die je beleeft.

Karakter

Geen binnenkant. Geen buitenkant. Geen enkele kant. Onderscheid uzelf en verlevendig uw rit met een reeks opvallende, aerodynamische en eenvoudig te installeren accessoires. Het is úw SEAT Ibiza, dus waarom geeft u er geen eigen draai aan?

Onze filialen

Audi Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Ingelmunster

Kortrijkstraat 136
8770 Ingelmunster
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons