Heldere argumenten. Op het eerste gezicht.

Neem het voortouw als lichtend voorbeeld: de T-Cross krijgt in zijn voorbumper standaard halogeenkoplampen en leddagrijverlichting gemonteerd. Bij het uitrustingsniveau Life kan u opteren voor de ledkoplampen met de typische lichtsignatuur van de T-Cross. Aan boord van de T-Cross Style zijn deze zelfs standaard. De ledkoplampen met geïntegreerd leddagrijlicht onderscheiden zich door hun grote lichtopbrengst en een lichtspectrum dat het daglicht dicht benadert. Zit het weer tegen, dan zorgt deze verlichting voor een beter zicht.

De standaard ledachterlichten zijn heuse blikvangers en al helemaal in het geval van de T-Cross Style die ook nog eens met standlichten is uitgerust.

De doorlopende reflectorband op de kofferklep zorgt voor een indirecte verlichting en rond het lichtconcept perfect af.

Zo individueel als uw smaakgevoel.

U vindt het best wel leuk wanneer uw auto dat extraatje biedt en uw persoonlijke ‘touch’ meekrijgt? Dan zal u in de wolken zijn over het standaardinterieur en de individuele afwerkingsmogelijkheden die de nieuwe T-Cross in huis heeft: voor zijn sierelementen biedt hij keuze uit drie pakketten met ieder hun eigen design. Kies uw favoriete pakket en geef het interieur van uw T-Cross meer persoonlijkheid en stijl mee door de contrasterende kleur voor de middenpanden en binnenste delen van de stoelbekleding, de sierlijsten en de afwerking van de middenconsole.

Naast de vele afwerkingsmogelijkheden biedt de T-Cross ook een hoge mate van comfort: de uitrustingsniveaus T-Cross en Life kunnen bogen op aangename en hoogwaardige stoelbekledingen. Aan boord van de T-Cross Style neemt u vooraan plaats op sport-comfortstoelen.

Dankzij de indirecte sfeerverlichting voor het uitrustingsniveau Style en optioneel ook voor de T-Cross Life geeft u het interieur een sfeervolle toets mee. De sfeerverlichting aan boord van uw T-Cross legt de gepaste lichtaccenten en dat is vooral bij nachtelijke ritten of langere ritten in het donker bijzonder aangenaam. Bovendien biedt het ook stilistisch een uitgesproken meerwaarde.

Voor meer info kan u terecht op volkswagen.be

Onze filialen

Audi Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Ingelmunster

Kortrijkstraat 136
8770 Ingelmunster
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons