Op zaterdag 11 mei is het eindelijk zo ver en verhuizen wij allen samen naar onze nieuwe vestiging langs de Rijksweg te Roeselare. Ons nieuw adres is Topweg 1, 8800 Roeselare. Maes & zn en Verbeke worden vanaf dan Top Motors Roeselare.

Vanaf maandag 13 mei staan wij voor u klaar in onze nieuwe gebouwen. Onze nieuwe vestiging zal bestaan uit 4 toonzalen (Volkswagen, Audi , SEAT en SKODA) , een luifel voor onze Commercial Vehicles en 2 werkplaatsen.

Ook wij verhuizen mee

Lees hieronder hoe wij de verhuis ervaren. Tot op de dag van onze verhuis zijn er enkele van ons team die aan het woord komen en hun eigen ervaring over de verhuis graag met je delen. Blijf ons zeker volgen.

Klantenadviseurs

Getuigenis Tom Vanden Broeck, klantenadviseur: ‘Nog maar enkele weken en het is zo ver. Maes&Zn en Skoda Verbeke worden Top Motors Roeselare. Waar mijn collega’s van het magazijn druk in de weer zijn om alle bouten, moeren, banden, … (teveel om op te noemen) te tellen en in dozen te verpakken. Waar mijn collega’s van de werkplaats alle speciale gereedschappen verzamelen en beginnen te verhuizen. Daar zit ik in alle rust en vrede. Mijn bureau verhuis ik niet mee. Mijn bureaustoel verhuis ik ook niet mee. Veel neem ik eigenlijk niet mee, want op de nieuwe site staat mijn nieuwe bureau en nieuwe bureaustoel al te wachten. Ikzelf verhuis wel mee, en mijn goed humeur neem ik ook mee!  Tot binnenkort! In Top Motors Roeselare!’

Getuigenis Jo Ballet, klantenadviseur: ‘Vandaag opnieuw een deel ingepakt en klaargezet voor de verhuis, deze keer ons archief… Veel goeie herinneringen in een doos. Ik kijk nu echt wel vol ongeduld uit om te kunnen starten op de nieuwe site.’

Bereikbaarheid

Ons nieuw adres is Topweg 1, 8800 Roeselare. Wij liggen langs de Rijksweg te Roeselare ter hoogte van Sportline.

Je kan ons vlot bereiken door af te slaan op  de Rijksweg in de Koestraat, hierna neem je op het eerste rondpunt de derde afslag en blijf je de weg volgen.

Indien deze wegbeschrijving voor u niet helemaal duidelijk is kan je via volgende film de wagen volgen of uw wegbeschrijving ingeven in https://www.openstreetmap.org/#map=17/50.92129/3.14755 waardoor u uw correcte wegbeschrijving zal vinden.

Onze filialen

Audi Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Roeselare

Meensesteenweg 287
8800 Roeselare

Volkswagen Maes Ingelmunster

Kortrijkstraat 136
8770 Ingelmunster
Afspraak maken Bel nu Openingsuren Email ons